c l i c k 2

Sunday, May 9, 2010

Selamat Hari Ibu wahai EMAKKU yg terCHENTA

Assalamualaikum dan Selamat Petang...

Di kesempatan ini sy ingin mengucapkan Selamat Hari Ibu khas buat emak sy yg tiut miut serta x lupe juge pada ibu-ibu di serata dunia...Happy Mother's Day to all mothers in the world...

Mak...Adik sayang mak sgt2...hehe...Terima kasih yang tak terhingga adik ucapkn pada mak kerana:

1. Mengandungkan adik
2. Melahirkan adik
3. Membesarkan dan menjaga adik
4. Memberikan pendidikan yg secukupnya pada adik
5. Memberikan kasih sayang yg x terhingga pada adik
6. Berkorban masa, tenaga, harta dan segala2nya untuk adik
7. Untuk segala2nya yg telah mak curahkan since adik lahir sampaila sekarang

InsyaAllah...adik janji tangan adik jugela akan adik gunekan untuk adik balas segala jasa mak ble mak memerlukan satu hari nanti...Love and Heart u so much mum...

Ya Allah...Panjangkanlah umur ibu dan ayahku ya Allah...Berikanlah kesejahteraan kepada ibu dan ayahku di dunia dan akhirat ya Allah...Berikanlah kesihatan yang bertambah kepada ibu dan ayahku ya Allah....Sesungguhnya hanya pasaMu aku memohon dan meminta pertolongan...Amin ya Rabbalalamin...


ayah + mak (my chenta hati) kt kampung perak...time raya 2009 kot...x hengat...



ouh2...abaikan kegelojohan itu...kihkih...sayang mak manyak3...love u with all my heart...mmmmmmuuahh3...


love,
adik (^_~)

35 comments:

  1. alamak aishah..tak dapat la nak abaikan kegelojohan time makan tu..ekeke

    *selamat hari ibu jugak*

    ReplyDelete
  2. happy mothers day utk mama shee!!
    kimslm mama ye syg..

    ReplyDelete
  3. selamat hari ibu kepada ibu Sabariah Bt Mamat..huhu

    ReplyDelete
  4. iman:chet...iman poyo...thanx iman...selamat hari ibu... (^_~)

    ReplyDelete
  5. TTT:thanx nad deary...okay2...telah disampaikn...my mum ckp thanx syg...

    ReplyDelete
  6. MAKAN ke MELANTAK 2..:)
    alah ayah x nampak garang pun..
    leh kautim la..:)

    ReplyDelete
  7. wah wah wah..dapnya satay!!!! huhu nk smbt pon mak ngan abah x de kat umah :(

    ReplyDelete
  8. kampung perak? kt mane tu?

    ReplyDelete
  9. pehh..tetiba mengidam sate plak pas tengok aishah mkn dgn bselerenye..hihi..
    entry yg besh ;)
    slamat ari ibu :D

    ReplyDelete
  10. Jasa ibu terlalu besar tapi jasa kita kepadanya teramat kerdil. Ibarat gunung yang tinggi dgn sebutir pasir. Begitulah bezanya jasa ibu kepada kita berbanding jasa kita kepadanya.

    Sedih bila terbaca di akhbar ttg anak2 yg sanggup menghantar ibu dan bapanya ke rumah orang tua.


    P/s = Kg perak tu rasanya berhampiran Jitra kan. Dekat pantai johor. Dulu sy biasa juga ke jitra, changlong dan kokdiang

    ReplyDelete
  11. hye sya...wish slmt hari ibu buat ibu sya...=)
    kasi kiss sekali..hehe

    ReplyDelete
  12. ini sapa belanja sapa ni?? aisyah belanja emak ke?? emak belanja aisyah??... btw.. happy mother's day

    ReplyDelete
  13. ~~Selamat hari ibu~~

    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
    ♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
    ♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
    ♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
    ♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

    Ibu..
    Di saat ku melihat dunia,
    Kau tersenyum menangis gembirra,
    Tatkala ku dibesarkan,
    kau berikan segunung kasih sayang,
    Selaut belaian..
    Ibu..
    Pengorbananmu akan ku balas,
    Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
    Biarpun ombak merobek dunia,
    Kau tetap ibuku yang satu.

    Kunjungan balas dari blog kami... wehhhh ganasnya aku tengok ko belasah sate sebelah Your Mummy tu ye...boleh habis ko bedal semua.... So hari hari lah hari ibu bapa...

    Salam ziarah salam muhibbah dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. siapa lagi kuat makan?anak dia or mak dia?hehehe

    ReplyDelete
  15. epul:poyo la epul ni...hehe...

    ReplyDelete
  16. bayu:lorr...ye kew...tiannyew die...xpe2...ble ade sambutla...nk hargai mak ni hari2 pon boleh...

    ReplyDelete
  17. ann:perak kt sitiawan ann deary...nape ye?

    ReplyDelete
  18. nanad:hehe...jum2 pekena satay kajang...thanx nanad...

    ReplyDelete
  19. shameel:setuju2 ngan shameel...

    kampung perak tu sbnrnye nk btaw kt sebuah kampung di perak...bukan nama kampung tu kg perak...huhuh...

    ReplyDelete
  20. captain:hehe...ni ayah yg blanje...miahaha...thanx captain...

    ReplyDelete
  21. yuni:okay yuni dear...thank you so much...

    ReplyDelete
  22. afzainizam:thanx afzainizam...wahh...panjangnyew madah...

    ReplyDelete
  23. long hafiz:ekekek...mestila sy (anaknyew)...

    ReplyDelete
  24. huhu..u mkn apa 2 yg nmpk mcm lapar sgt ja..huhu..;p

    ReplyDelete
  25. x habis2 ckap orhg poto ek...belasah sat g nak??

    ReplyDelete
  26. selamat hari ibu untuk mak aisyah...kampung perak area mana?

    ReplyDelete
  27. selamat hari ibu untuk ibu kamu :)

    ReplyDelete
  28. Salam ziarah salam muhibbah dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    thanks kunjungan balas respon anda ape pun aku amat hargai... sampai salam takzim dari kami pada ayah ibu di sana.... thanks ye

    ReplyDelete
  29. fyza:makan satela syg...huhuh...

    ReplyDelete
  30. ked:erk...kantoi di situ...muahaha...

    ReplyDelete
  31. epul:miahaha...epul memang poyo...bukan poto...agaga...garangnyew...

    ReplyDelete
  32. riz:thanx riz...perak kt sitiawan...

    ReplyDelete
  33. afzainizam:insyaAllah...thanx afzainizam...

    ReplyDelete