c l i c k 2

Monday, June 21, 2010

happy father's day

Assalamualaikum dan selamat pagi bute sume...

Walaupun agak terlambat skit sy still nak wish gak selamat hari bapa  kpd sume bapa di dunia..terutama buat ayah sy yg tersayaaaang...


ayahku yg kacak...ekeke...


Terima kasih ayah sebab byk berkorban untuk membesarkan dan memberikan ilmu dan segala keperluan pada adik...
Terima kasih sebab bertegas dengan kami adik beradik...Tanpa sume tu dan dengan izin Allah abg wan + kak nor + adik + jimah xkan berada kt tempat kami berada skrng...
Terima kasih yg x terhingga untuk segala2nya...
Adik sayang ayah...
InsyaAllah...segala penat lelah ayah selama ni adik akan balas sedikit demi sedikit...
Ya Allah....panjangkanlah umur ayahku dan limpahkan keberkatan dan kerahmatanMu kepada ayahku...
Berikanlah kesihatan yang bertambah pada ayah...
Amin ya Rabbal Alamin...

Once again...thanx a lot dan zillion terima kasih ayah for everything...Pengorbanan dan jasa ayah memang x mampu adik balas...Hanya pada Allah adik serahkan segalanya...


(^_~)

15 comments:

  1. ayah aishah minat cheese dgn tempe gak ke..haha

    ReplyDelete
  2. selamat hari bapa gak..huhu..;)

    ReplyDelete
  3. selamat hari bapa untuk pakcik

    ReplyDelete
  4. Abah oh Abah...
    Kerana abah aku disini
    Kerana abah aku gembira
    Kerana abah kuterasa bahagia…
    Terima kasih atas segalanya
    Abah oh Abah…
    Tak pernah kau keluhkan
    Semenjak kecil aku dibesarkan
    aku dimanjakan dengan belaian gurauanmu
    Teguran mu.. Marah mu..
    Tanda sayangnya abah pada anak mu
    Anak mu saja tak peduli dan buat tak tahu
    Abah oh Abah...
    Abah…engkau semangatku
    kau padamkan air mataku...ketika aku bersedih…
    Engkau penawarku ketika aku sakit…
    ketika aku ketawa .. engkau turut ketawa
    Abah oh Abah...
    Namun ketika engkau berduka ?
    Aku harap Akulah penawar duka laramu
    Tiap saat aku menghitung kerinduan terhadapmu…

    Doa ku untuk mu
    رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ
    "Rabbanaghfir Lii Wa Li Waalidayya Wa Lil Mu'miniina Yauma Yaquumul-hisaab"
    "Ya Tuhan kami, beri ampunlah aku dan kedua ibu bapaku dan sekalian orang-orang mukmin pada hari terjadinya hisab (hari kiamat)"
    O our Lord! And forgive me, and my parents, and all the Muslims on the day when the account will be establishe
    Surah Ibrahim 14:41

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
    ~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
    ~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. happy fathers day uncle :)
    shee
    nad windu :(

    ReplyDelete
  6. tiba2 teringat kat ayah sy di kg bila baca entry ni. Jasa ayah mmg tak dapat dibalas, jadi berbaktilah seadanya selagi hayatnya masih ada.

    ReplyDelete
  7. selamat hari bapa...
    kasih sayang bapa tetap aku sanjung...

    tuhan aje dapt membalasya

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
    ~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
    ~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. wish kt ayah sya..
    'slmt hari bapa'
    'smg pcik dipnjgkan usia dan dberkati oleh-NYA' ^_^

    ReplyDelete
  9. wak aril:ekeke...ayah minat cheese...tempe x sgt... (^___^)

    ReplyDelete
  10. fyza:thanx dear...mmmuahh2...

    ReplyDelete
  11. riz:tengkiyu riz...ayah ckp time kase...

    ReplyDelete
  12. afzainizam:amin...thanx afzai...

    ReplyDelete
  13. TTT:tengkiyu dear...ayah ckp time kaseh...shee windu nad jugak...

    ReplyDelete
  14. shameel:btol tu shameel...insyaAllah selagi termampu sy akan balas...

    ReplyDelete
  15. yuni:tenkiyu syg...ayah ckp time kaseh...insyaAllah...amin...

    ReplyDelete