c l i c k 2

Wednesday, October 9, 2013

Wedding Review 9 : At Dais with Cousins and Friends

Assalamualaikum semua,

Kemain panjang lagi tajuk tu. Hehe. Masa nak update ni panjang pikir. Nak update mane dulu ek. Da taip reception kedah. Pastu tekan backspace blk, taipla tajuk atas tu. Sebab da janji dalam entry bulan lepas lepas kan. Jadi marilah kita mencuci mata dengan gambo pengantin yg da sedikit basi ni. Haha. Da 4 bulan lebih da ktorang diijab qabulkan. How time flies. Tanpa membuang masa marilah layan gamba. Hikss...

 ni gamba pnoh family saya...time nikah je ade. time resepsi danish yg depan skali tu da start cranky

 sedare mara belah Kedah

 adik beradik HB dengan anak-anak buah

 anak buah belah Kedah...tapi x sume ade

 adik2 emak...kiri - ayah su & cik su, kanan - papa & umi

 sepupu belah Kelantan...sume da besar panjang

 abg harris & keluarga...sedara belah Perak

 ex-housemate yg sporting

 blogger Eza and hubby

 my beshfwend forever (bff) Mrul & wifey & baby Rayyan

 ofismate saya...Hanafi and Zaki & Family

 Kak Zura dan anak2

 Ofismate HB

 Kawan2 HB

 Ofismate HB

 anak buah baru Delisha Zahraa...baru 15 hari masa ni

 gamba ni yang ktorang pilih untuk besarkan dan frame

Bawah2 ni gamba perantin berfotogedix...hikss





Pasni tataw nak abeskan review senawang dulu ke nak lompat ke Kedah. Macam da xde idea plak nak hupdate pasal ape. Jap2...nak buat checklistla. Hopefully dapatla mengikut checklist yg ada ni. Pasni kalau nak ingt balik kenangan time kenduri tawen boleh selongkar balik blog ni. ;)
  • MUA sy yg omei
  • Outdoor Senawang
  • Reception Kedah
  • Outdoor Kedah
  • Free HB by Nelly
  • Doorgift
  • Photographer
  • ape lg ek??? tu je la dulu setakat yg teringat...
**pheww...pasni tataw bile pulak nak boleh update...

11 comments:

  1. updates la cepat skit sha..hihik

    ReplyDelete
  2. we besh nyer tgk pic sha ni. tetiba rasa gedikx nak tawen hehhee.. :)

    ReplyDelete
  3. Comei..MUA kat kedah sape sha?cantik nye makeup dia..

    ReplyDelete
  4. Semoga bahagia hingga ke syurga. ♥

    ReplyDelete
  5. salam sis..
    wah, tak jemu mata memandang gambo pengantin kat atas ni :)

    ReplyDelete
  6. X dan nk berkemho dgn sha atas pelamin... Sobs... Hehehehe..

    ReplyDelete
  7. perhhh sangat meriah..moga pasangan pengantin berkekalan hingga akhirat kelak..amin :)

    ReplyDelete
  8. sukanya tengok gambar-gambar sha..ceria gitu..:)

    ReplyDelete
  9. sha..tahniah,sory lambat wish heee..pka jrg bkak nlog.

    ReplyDelete
  10. Lama jgk xdtg sini...sha sihat?

    ReplyDelete