c l i c k 2

Monday, April 19, 2010

contest specticular specky

Assalamualaikum dan selamat petang sume2....

Hehe...Sy maw join contest....hoyeah2...neh first time sy join contest...terasa nk cube naseb plak...hahah...contest ape?tuh...tajuk contest ade kt title tuh...hikhik...

"specticular specky contest"



neh banner utk contestnyew...
syarat-syarat pernyataan:

- buat entry yang bertajuk "contest specticular specky" - checked
- letak banner di atas di side bar blog korang - checked
- link kan banner terus ke blog "kisah cik paro"
- checked
- follow blog ni (tiada sebarang paksaan) - checked
- letak gambar diri anda seorang sahaja yang sedang berkaca mata yang menarik (tak kisah pakai spec apa-apa pun.diterima) - ouh2...gamba kt bawah...heheh...
- suka hati korang nak cerita pasal entri tersebut atau tidak (letak gambar sahaja pun boleh!)
- link kan entry yang korang dah buat ke dalam ruang komen - checked (tipoo...hahah...da post nnt baru boley buat...haha)
- tarikh tutup penyertaan 3 MAY 2010 (akan dipanjangkan jika mendapat sambutan)
- hadiah akan diberikan kepada 3 pemenang yang berjaya mencuit hati pengadil.




okeyh...gamba yg bertanggungjawab melayakkan sy masuk contest neh...


 hikhik...nk letak lg satu boleyh x...x kate pon satu gamba je kn...hehe...



 

hahah...hokeyh...cukupla tuh...kang muntah plak org tgk...hurm...tammo cite pape...cume nk btaw spec tu pinjam spec ayah...hahah...thanx ayah...



hokeyh...da siap...thanx cik paro sbb wajin buat contest neh...dapatla sy masuk...
*hahah...ayat bodek... ^_^(v)



7 comments:

  1. dah terjah dah..
    sukenye baju kamo..
    nak pinjam boleh??

    ReplyDelete
  2. uncle tengah meyapu lantai penuh dengan kesan mutahan hijau uncle setelah melihat gambar berpuaka ini hahahahah gurau jer...harap tuah ada kat tuan umah disini utk menang..kalau menang jgn lupa belanjer uncle ek

    ReplyDelete
  3. miloicekaw1119:heheh...tengkiyu cik paro...hehe...boleyh2...datangla umah...

    ReplyDelete
  4. FyZa:tengkiyu fyza deary...hehe...syg kamu... ^_^(v)

    ReplyDelete
  5. uncle:ouh2...uncle neh..main2 ye...hehe...thanx uncle.insyaAllah...ade rezeki nnt sy blanje k...

    ReplyDelete