c l i c k 2

Wednesday, February 16, 2011

rindu zaman blogging

Assalamualaikum dan Selamat Pagi buat semua,

Da lame x update blog...tibe2 rindu...rindu zaman blogwalking, rindu chit chatting ngan kawan2, rindu buat tag, rindu balas2 komen, rindu nk tanya khabar, rindu tembak2 En. N...hehe...mcm2 lg la...rindu sgt zaman tu...skrng ni bukan xnk buat sume2 tu...tp terase mcm mase cemburu pulak dgn aktiviti blogging sy ni...asek kedekut je...bg mase cukup2 je utk sy...nk curik2 pon x dapat...pasni ingat nk buat jadual la...pastu nk masukkan slot blogging time...huhuh...i hope i can do so...byk benda nk menceceh kt blog ni...

Ni first time entry tersangat amatla pendek...hope kawan2 dan sume org sihat2 belaka ya...sy pon sihat setakat ni...kerja makin banyak dr sehari ke sehari...insyaAllah kalau jadual berjaya dirangka blog ni akan kembali berseri even cket...xdela...bukak2 entry lame...bukak2 xde hupdatekn...ekeke...i'll try my besh to update...insyaAllah...

ni antara benda2 nk di story mory...tp x sempat lg...

* nk cite pasal aqiqah Muhammad Danish (one n only anak buah)
* seronok da decide percutian family this year...will update soon...tunggu k...
* nk mintak or google then kongsi tips elakkan dr dari psycho...eii...tatotla 
   psycho...
* share product baru yg sy cube...da mule risau pasal bijik2 minyak yg 
   semakin byk kt muka...
*  tu je la kot setakat ni...hehe...hope adela mase nk cite sume tu...

(>____<)(v)

13 comments:

  1. harap ecah ada masa tu.. dulu memang ecah selalu update..

    p/s: ramai sungguh budak sekarang nama danish.hehe

    ReplyDelete
  2. welkam bek..nashays pon dah jenjarang updet blog skg p klu ade ms mst nak bwalk juge

    ReplyDelete
  3. sha...miss u so much...lamenya menghilang..huhu

    ada cter sbnrnya nak bgtau sha...

    ReplyDelete
  4. hehe harapnya aishah akan kembali aktif macam dulu, ngee~

    ReplyDelete
  5. tips utk elak dr psycho?psycho apa?takutnyeee..

    ReplyDelete
  6. betui le lama tak nampak aisyah caramel cheese..masih ada lagi header ni heheh

    ReplyDelete
  7. ║║╔║║╔╗ ║
    ╠╣╠║║║║ ║
    ║║╚╚╚╚╝ O
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    uihhhh realitinyerrr mmg begitu.... cina ni untung ajerrr nak rugi sikit tak mau....

    yupppp banyak untung 1 mangkuk dapat 5 mangkuk

    ReplyDelete
  8. yg part untung skit tp brterusan tu ak mmg stuju!!hoho http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete