c l i c k 2

Thursday, February 21, 2013

Quick Update : 93 days to go

Assalamualaikum semua,


Rindu kt sy tak? Hehe. Budak gedix is back. Lame sangat ni x jenguk blog. Bulan ni sangatla banyak benda terjadi. Sampai tak sempat nak update 100 days. Dah terlepas dah. Ni kira dah 93 days je tinggal before sy kawen. Progress siyes macam siput. Yang buat sy takot sesangat is baju nikah. Tak bergerak lagi ni. Malam ni kena kerja keras. Pheww...

Saya baru je balik dari cuti demam. Demam 5 hari jugakla. Tu yg x muncul2 kt blog org tu. Huhuh. Pastu bz outstation. Bz dengan projek yang baru nak mula. Bz dengan persiapan kaweng. Bz membzkan diri. Hikhik.

Alhamdulillah setakat ni ayah dah book imam kul 9 am. Pasni dah boleh atur jadual. Pastu set masa ngan bridal and photoG. Selasa aritu berjaya pg buat HIV test kt klinik kesihatan Putrajaya (presint 9). Pg sorang je. Sampai Dr tersilap ingat org laki yg register sebelum saya tu tunang sy. Hahaha. Klaka2. En tunang buat dulu kt tempat dia. Pasni nak update checklistla.

Ape lg ek. Tu je kot. Kate quick update. Nanti sy mengomel panjang2 lagi. Contest rumah kebaya pon x siap2 lg ni. Hehe. Review kaweng cik mah pon pending ni. Ampun. Saya bz dong. At last...xdela berabuk sgt x berupdate. Hehehe.

psstt: saya dah start DIY bunga manggar. hoyeah...nanti sy tunjuk gamba eyh.

21 comments:

  1. waaa..mkin teruja eh..selamat membuat persiapan ye..:)

    ReplyDelete
  2. hoyeaaaahhhhh................. samalah kita.dulu beratus-ratus hari, kini dah masuk puluh-puluh dah

    ReplyDelete
  3. tadaaaaaaaaa wahh dh xlama dh yang.

    ReplyDelete
  4. wow..die dah nak kwen ye =) tahniahh...klau perlu photographer utk mjlis nnti bleh la pggil MissAnnT =) nak tgok hsil dkt www.missannt.com.my ..hehe..slamat bersiap sedia ye....lps u missannt plak =)

    ReplyDelete
  5. mak aih byknye persiapan kena buat! humm tetibe fyqa trpikir mcm mne fyqa nk uruskn nti? mampu kah? huhu pape pon gud luck sis :)

    ReplyDelete
  6. jangan risau.. 100 hari tu panjang lagi.. Yakin padaNya. In shaa Allah kalau niat kita baik akan dipermudahkan segala urusan.. Jarak sy nak kawin ngan bertunang dekat juga genap2 je 30hari.. alhamdulillah sume nya berjalan baik... jangan difikirkan yang negatif. buat satu persatu.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, ok la tu da byk progress.cepat je mase berlalu kan..:) dapat tak linda email pic aritu?

    ReplyDelete
  8. mencik.. belom pape dah tgl 93 days.. oke rasa sgt semput.. jgn lupa anto kad kat sara tau.. in-sya-Allah akan ku available kan diri ku utk majlis mu... haaa gitu.. haha XOXO~!!!

    ReplyDelete
  9. tunjuk2,saila dulu pun diy bunga manggar jgk (tipu,ayah saila yg bt sbnrnya).. guna crepe paper :))

    ReplyDelete
  10. wahhh diy bunga manggar..cam menarik sha..cepat3 updet yew..nak tgkk..heee:)

    ReplyDelete
  11. ala...cian die demam....alhamdulillah dah sihat....patutlah tertunggu2 manalah sha ni...tunggu juga review tau...ewah2...heheh...cepat2 tau review...t ade sesuatu untuk cantik manis yg sudi review majlis cik mah..hehehe

    ReplyDelete
  12. wah bestnya dah nak kahwin..slamat menempuh alam perkahwinan ye sis..;)

    ReplyDelete
  13. wargghhhh..dh dekat dh..
    nk acik tulung pe2 x??

    ReplyDelete
  14. Take care sha :) jg kesehatan. xmo sakit2 hehe. Goodluckkkk tauu. nnt bunga manggar tu update cpt2 x sabar nak tgk ;D

    ReplyDelete
  15. semoga dipermudahkan segala urusan sha =)

    ReplyDelete
  16. Hye dear.. I ada baca entry u pasal bridal. So mana bridal u ambik ye?

    ReplyDelete
  17. 93 day.. omg ! msti nebes gile kan.. hihi

    ReplyDelete
  18. nanti jangan lupa aw,tunjuk bunga manggar tu..hehehe

    ReplyDelete
  19. demam smpai 5 ari?? dasat..

    Sya tunggu update dr mu..eceh! hehe

    ReplyDelete
  20. hi..salam kenal..done follow you...sudi2kanlah follow sy jgk:-)

    http://kucingsenyap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. wahhh banyak benda nak kena settle tu kak . akak buat list la . plan betul betul . jangan stress2 ok .

    ReplyDelete