c l i c k 2

Friday, June 14, 2013

Wedding Review 1 : Wedding Dais

Assalamualaikum semua,

Memandangkan arini agak kelapangan. Semua kerja insyaAllah da settle. Kalau ada yang terlupa nasebla. Haha. Nak review projek kaweng. Yeayy. Lambat btol sha ni kan. Lepas pikir punya pikir, sha review pasal pelamin dulula. Aci x? Sebab nak review pasal nikah x dapat soft copy dari OP lagi. Nanti gamba macam x banyak sgt x syiokla. Kalau pelamin xpe. Sebab seketul tu je pong. 

Seperti yang diceritakan dalam entry bridal package booked ni, sha pilih citra classic bridal sebagai bridal vendor sha. Masih ingat lagi pelamin idaman sha? X ingat xpe, meh sha tepek balik. Ngee.

 simple dan sweet, sebab tu sha ske sgt

Tu pelamin idaman. Pelamin sendiri pulak. Tadaa...

 dari pandangan sisi *beria siap sudut tepi bagai

yang ni pulak versi chandelier dipasang...frankly speaking, sume orang pon x puas hari with the orange light.sebab kalau guna kamera biasa jadi mcm gamba atas ni la.gamba atas ni gune my samsung tab.gamba kurang cantik.hopefully yg diambil guna kamera canggih will turn out good.Aminn.

nampak tak kecacatan pencahayaan di situ.sabo je la.tapi pelamin tetap cantik di mata sha.

Maaf atas kualiti gamba yang x berapa baik. Kamera iolls is biasa2 je. Ngee.

Overall sha puas hati sgt dengan pelamin yang sha dapat. I is one happy customer. Ouh ye...pelamin ni dipasang pada jumaat malam sabtu tu. Pelamin ni saje penoh separuh ruang tamu satu.

*Cuma stage pelamin ni sgt terhad. Jadi masa nak bergambar dengan family and sanak saudara sume pong risau tak muat. Stage dia for me a bit tinggi. Kalau buat setingkat pon da okay kot.  (^____~)

22 comments:

  1. Alahai cantiknya pelamin, untungkan. Zaman akak dulu2 yang ala2 simple je. Pas tu pulak org perlis tak de sanding2 zaman tu...sob...sob... Pelamin pun tak buat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pon x sanding kak.Pelamin tu pon sekadar utk bergambar.Due2 belah pon cmtu. :)

      Delete
  2. manyaknyaaaaa munga2 tu sha. geram pulak kita tgk. hehe

    kalau buat pelamin dlm rumah mmg mcmtulah jadinya kan..bila nk bergambor tu tak blh ramai2. sobs sobs

    tetapi pelamin itu tetap gojes ok! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.Tu la.Ruang agak limited.Tapi aritu selagi boleh sumbat je.Haha.

      *Sha pon ske. ;)

      Delete
  3. mak aihhh sha..penuhnya bunga2an..mcm kat tmn bunga dah..cantikkk :) mesti puas hati ni kan? mmg shantekkkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la tu.Sgt kaya dgn bunga.Sgt3 puas hati. ;)

      Delete
  4. wahh..da start review yea puan :) rajinnn..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade mase sha pon kenala rajinkan diri.Hehe.

      Delete
  5. dah terbaik tu......cuma cahaya jer lebih kat depan tu.....bila ambil gambar jer kacau....

    ReplyDelete
  6. apa2pun pelamin tu tetap nampak cantik & sweet je :)

    ReplyDelete
  7. cantekkk!!!

    owh.. lampu kuning effect cm2 ek??

    tp lampu kuning kLW amik gmba muke jadik cm effect angel sket. hehehehehe

    ReplyDelete
  8. bila tutup candle tu mmg nampak cantik yer.... :)

    ReplyDelete
  9. omey pelamin sha.. simple but sweet. hehe..

    ReplyDelete
  10. hi dear ! sorry lama x singgah, baru start BW after a long hiatus. congratulations :)) semoga bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
    Replies
    1. No probs alyn dear. Amin3.Thanx alyn. :)

      Delete