c l i c k 2

Saturday, September 18, 2010

Al-Fatihah buat sahabat tersayang Nad @ TTT

Assalamualaikum dan Selamat Malam buat kawan2...

Untuk makluman semua, sahabat baik saya...Erika Nadia atau lebih dikenali juga dengan panggilan mesra TTT di kalangan blogger telah kembali ke rahmatullah pada 17 September 2010. Maaf sebab lambat bgtaw pada yg belum tahu sebab sy baru berkesempatan utk online. InsyaAllah arwah akan dikebumikan di Daro, Sarawak (masih belum pasti sebab mama masih dalam proses menguruskan arwah). Di sini saya mengharapkan kita semua sebagai rakan blogger dapat memberi hadiah terakhir buat arwah dengan mensedekahkan Al-Fatihah dan ayat2 suci Al-Quran. InsyaAllah...Semoga roh my cyg dicucuri rahmat. Amin.

p/s : Sy agak terkilan sebab x dapat jumpa arwah yg dijadualkan pulang ke Malaysia pada 26 September 2010. Sepanjang ber'sms' arwah dah pon bgtaw rase x sedap hati. Walaupun risau, sy tetap sedapkan hati and berdoa semoga semuanya baik2. Walau macam mane sayang pon family nad, sy dan kawan2 pada nad, Allah lebih sayangkan beliau. Semoga mama & abah sekeluarga tabah menerima dugaan ini. 

Msg 2 hari sebelum pemergian arwah Nad tersayang : 

" Kte ngah uyut smbil nangish ;-( hehe.kte hepi,thanks syg, sudi teman kte,tiap2 hari, cyg kte, dgr prob kte, nad hepi cgt2!sayang kat dia taw!maafkan kalau ade salah silap,trksr bhs,yg sdar or x,nad takot cgt.x sempat..ya Allah,pjg kan umur kami.amin " 
 


Ya Allah...Sesungguhnya hidup dan mati kami hanya untuk Mu.Dari Mu kami datang dan kepadaMu kami kembali. Wallahualam.



-Al-Fatihah-


25 comments:

  1. aishah kenal rapat dengan nad ye?...
    sebelum ni hairan jugak sebab lama nad tak post new story dekat blog...
    tak sangka sangat...
    apa-apa pun..
    semoga roh arwah dicucuri rahmat..
    amin~

    alfatihah

    ReplyDelete
  2. Al-Fatihah..
    semoga arwah ditempatkan di kalangan hamba2Nya yg dikasihi..

    ReplyDelete
  3. aishah memang kenal rapat ke dengan nad?..
    jangan sedih2 dah ye...
    =)

    ReplyDelete
  4. Pemergian beliau bakal dirindui..
    Al-Fatihah

    ReplyDelete
  5. innalillah..blogger jugak eyh?xsempat knal arwah.smoga kamoo n keluarganye tabah..takziah utk keluarga arwah.

    ReplyDelete
  6. oohhh syg.. azza pon last msg dgn arwah 2hari seblom arwah pegi...
    azza stil terkejut, tggl lagi seminggu jek..
    azza suh nad pujuk shee, ikot jln2 kt jb..
    azza sedey sgt3~ T___T
    Allah lbh sygkan dia...

    ReplyDelete
  7. adoi..bc kt aishah nye entry lg sedey..huaaa...cm xcye je..tp ajal die da smpai...hurmm

    ReplyDelete
  8. aku tahu ang rapat ngan dia.. ang bersabar lah yea.. doakan dia berada dalam golongan orang yg beriman..

    ReplyDelete
  9. nur: Al-Fatihah...terima kasih nur... =)

    ReplyDelete
  10. aizat: yup...nad rapat dgn shee...thanx aizat...windu cgt3 kt nad... :'(

    ReplyDelete
  11. ai na: thanx aina...i'll try to... =)

    ReplyDelete
  12. ron: yup...sgt5 dirindui...masih rase x percaya...

    ReplyDelete
  13. aleen adela akoo ^_*: yup syg...she's blogger as well...thanx syg...

    ReplyDelete
  14. aza syg: syg...shee still rindukan nad...da seminggu lebih da...kalo x skrng ni mesti kite tgh jalan2 peyuk2 ngan nad...miss her so much...

    ReplyDelete
  15. anonymous: ttt ade kanser serviks...meninggal dua minggu lepas operation...mase tu die demam panas... =(

    ReplyDelete
  16. Cik Qiqi: huhu...tu la cik qiqi...thanx eyh...

    ReplyDelete
  17. tapak kaki: thanx eyh...aku cube bersabar...huhuh...

    ReplyDelete
  18. sorry ecah..aku tahu ang sedih dengan pemergian arwah.. aku dah jarang online sekarang ni.. tak dapat nak tanya kabar ang selalu.. tak sempat.. sorry yea..

    ReplyDelete
  19. aku turut besimpati dan takziah ... al-fatihah

    ReplyDelete
  20. sy pon terkejut masa dpt tau..
    sbb sy da jrg blogwlking lately..
    slm takziah jgk..alfatihah.

    just knl dr chatbox blog je.

    ReplyDelete
  21. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah...

    eeemmmm takziah dan alfatihah

    ReplyDelete