c l i c k 2

Monday, October 15, 2012

My Wedding Theme

Assalamualaikum dan salam sejahtera sume...

Masih ingat entry mengenai bridal boutique di Senawang. Kalau x ingat boleh refer sini. Dalam entry tu sy cite macam mane excitednya sy mencari butikkan. Pastu konon2 dah jumpe butik yang sesuai and theme pon dituka dari dark purple and pink ke purple velvet and black. Hehe.

Pastukan sy semangatla cite kat my fiancee pasal butik tu. Da nak booking bagai. Tup2 dia cite yang kawan die penah amek pakej with that butik. Yang mengejutkan ialah review yang kurang enak dari kawan tunang sy. Sy pon mulelah hesitate nak proceed with APA bridal tu. Lepas tanya pendapat mak, ayah, siblings, and en tunang saya pon x jadi book kt butik tu.

Jadinya, episod terjah bridal boutique / bridal house ni bersambung lg last weekend. Tapi saya sempat pergi tiga bridal je. Yang tu sy review separate entry ye. Ni nak cite pasal warna tema. Setakat ni dah 3 kali sy tuka warna tema. Hehe.

1st theme : turquoise + pink

 2nd theme : dark purple + pink

3rd theme : purple velvet + black

Pastukan, masa pg bridal boutique minggu lepas jumpa satu lagi warna menarik. Hehe. Tak tetap pendirian sugguh ini perempuan. Kahwin ni bukan selalu, jadi excited tu perlu. Haha. Boleh macam tu? Okay, idea baru yang sy dapat is warna ni:

tiffany green + pink

Soft colour. Sejuk je mata memandang. Achaner? Sy dah pening. Jadi mungkin warna tema perlu di kaji semula mengikut baju kt butik yang berkenan di hati. Haha.

*all piccas as usual credited to google.

10 comments:

  1. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  2. @Aimi Syahirah
    Salam kenal dear. Terima kasih. Jemputla datang selalu. (^___^)

    ReplyDelete
  3. wow! excited sgguh kwnku sorg nih..pilih pelan2 k byk masa lg =)

    ReplyDelete
  4. @eza
    haha...of coursela yang.okay eza.macih :)

    ReplyDelete
  5. cantik2 kan warna pastel ni ..
    nmpk sweet gitu ...
    iera pon pilih pastel colour ...
    ada lg 6 bulan so good luck in making ur choice k

    ReplyDelete
  6. @Iera
    hehe...tu la.warne pastel sweet sangat.thanx dear... :)

    ReplyDelete
  7. alahaiii... gabungan color yang cantik. good luck dear. :)

    ReplyDelete
  8. @Amalina Ali
    thanx dear :) sume cantik smpai tataw nak pilih mane.

    ReplyDelete
  9. picha last paling sweetttt :) sukanya..tp semua pun cantik2 :)

    ReplyDelete
  10. @Cik Saila
    hehe.kte pon ske...tp tu la.kena tgk baju kt butik dl.yg ade pon dah ade org book.sobs.

    ReplyDelete