c l i c k 2

Tuesday, October 30, 2012

Salam Aidiladha

Assalamualaikum semua,



Really sorry for the long silence. Lately sy tersangatla bz dengan kerja.    Banyak workshop and kerja luar. Sebelum terlambat sy nak jugak wish Salam Aidiladha untuk seluruh kaum muslimin dan muslimat yang menyambutnya. Alhamdulillah..syukur dengan nikmat dan rezeki yang Allah berikan. Semoga ibadah qurban yang dilaksanakan oleh kita diterima Allah SWT.


Banyak sangat cerita yang nak dikongsi. Tapi masa sangat cemburu dengan sy. Huhuh. I wish I have more time. Tamaknye. Tapi siyes rase cepat je masa berlalu. It's almost end of the year. Yet my wedding prep x cecah 30% pon lg. Achaner?

18 comments:

  1. huhuhu selamat hari raaya!!! semua orang sibuk kan sekang neh?? huhuhu

    ReplyDelete
  2. yer laa kn, dh nk ujung tahun, huh..

    salam aidiladha ^^

    ReplyDelete
  3. ooo..nak kawen ke tak lama nanti..patut dah start banyak tau...takut nanti ada menda tinggal...eheheh

    ReplyDelete
  4. ni kena pasang wedding planner nie kui3x

    ReplyDelete
  5. bestnya..da nak kawen da.. congrate n Lulu doakan agar persiapan & mjlis bjln lncar..InsyaALLAH

    ReplyDelete
  6. kalau diikutkan masa memang tak pernah cukup...tapi kita yang kena gunakannya sebaik mungkin. Anyway dahulukan mana yang penting. semoga your wedding prep berjalan lancar semuanya :)

    ReplyDelete
  7. mmg skngni terasa cpt sgt msa berlalu..wuahh krole doakan moga majlis wak berjalan lancar~

    ReplyDelete
  8. @CintaZulaikha
    Salam Aidiladha too dear :)

    ReplyDelete
  9. @Sue Pelik
    Selamat Hari Raya dear...setuju. ;)

    ReplyDelete
  10. @caliph
    tu la...dah nak ujung tahun.kejap je kn.

    ReplyDelete
  11. @Iryani_fz
    tu la tu dear.bz sgt ngan keje x sempat nk prepare.

    ReplyDelete
  12. @::Misz sunsWeetz::
    xlela yang...lari bajet.

    ReplyDelete
  13. @~ Cik LuLu ~
    hehe...besh kot.thanx lulu doakan kte.amin.insyaAllah.

    ReplyDelete
  14. @puteri
    amin...thanx puteri :)

    ReplyDelete
  15. @krole
    tu la kn krole...asek x ckp je mase.huhuh.thanx krole.amin. :)

    ReplyDelete
  16. salam sha.
    Bru dpt read post ni.terlepas sudah..

    ReplyDelete
  17. @TiranaAduka
    w'salam...xpe.salam aidiladha :)

    ReplyDelete