c l i c k 2

Friday, July 12, 2013

Wedding Review 3 : Bride & Groom Pillow

Assalamualaikum semua,

Arini nak review pasal bantal bride and groom yang saya dapat. Yes...dapat for free sebagai hadiah. Alhamdulillah. Bersyukur sangat2 dan sangat2 berterima kasih kat Acik syg. Jap tepek gamba pemberi yang baik hati tu.

*acik...sha curik gamba letak sini...jangan maraa...nanti kena jual.ngee...

Pas tunjuk gamba pemberi yang omei2 tu meh tgk pulak bantal dia yg omei jugak. Suke sgt3. 


 comei kan...hehe

 ni kedudukan bantal dalam bilik masa hari kejadian...bilik saya simple je.hikss...

Sebenarnya acik ni memang ambik tempahan barang kraf yang comei2 camni. Sebelom ni acik pernah bagi bantal saiz kecit sikit kt saya. Jatuh cinta laju2 saya book bantal bride and groom. Request itu ini. Pastu mintak quotation. Acik senyap je. Ingatkan namo buat. Sobs2. Rupa2nya acik nak bagi hadiah. Meloncat2 kegembiraan saya kat rumah. Haha. Pastu bila dapat bantalnya lagila suka. Comel sangat3. Sekarang bantal tu menetap dalam master bedroom kami. Ngee. So...sesape yang berminat bolehla tempah kat acik pasni. (^___~) Cari je acik kat sini.

Last but not least...us in action. Hikss...


us with bride and groom pillow

(^____^)
 

27 comments:

  1. comey lew gmba bride n groom with da pillow..
    alolo..
    nk curik ah..
    hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Curik...jgn x curik.Haha.Sha pon curik gamba acik. :)

      Delete
  2. Wahhhh comelnya bantal die, bole la order hehe.. nak letak dlm kete mesti cute!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol3.Idea menarik utk letak dalam kete tu.Order jgn x oder. ;)

      Delete
  3. comel nye bntal tu..mmg rezeki pengantin ^^

    ReplyDelete
  4. Waaaa.. comelnya.. jeles nak jugak bantal omel tu :) tunggu nantila nak buat untuk baby :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.Sila buat.Jangan tak buat. :)

      Delete
  5. siyesli comei bantai tu mahuuuu huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Order kat gadis comei seperti di atas.Haha.

      Delete
  6. sangat comellllllll! pink pulak tuuuuu, hehe

    ReplyDelete
  7. mantal musyuk yang omey.. heheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang jd bantal busyuk ktorang. :)

      Delete
  8. cute giler bantal tu... haha

    ReplyDelete
  9. comelnya bantal tu..nak2 jga..hehe

    ReplyDelete
  10. sha..bntal tu cute sgt. linda bru komen kat entry dia tnye harga..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke.Hehe.Tu la.Seronok sgt masa dapat bantal ni. :)

      Delete
  11. suke3! cumelll je pillow nie :)
    dear, selamat berpuasa! bila nak buke sesame? hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pon suke.Ngee.Jom2.Set masa n tempat.Dekat je kte.Tapi weekendla.Weekdays kte jauh.

      Delete
  12. wow...
    acik memang suka bagi hadiah kan sis..
    anna pon baru dapat hadiah je dari dia..
    nampak comel bantal 2..
    rasa macam nak oder jugak la..
    tapi kena letak nama..hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.Acik memang pemurah. Sis pon dapat lg baru2 ni. Order jgn x order. Haakan. Aritu lupe nak letak nama plak. ;)

      Delete