c l i c k 2

Wednesday, July 10, 2013

Klinik Gigi dibuka pada bulan puasa

Assalamualaikum dan salam ramadhan semua,

Nak buat pengumuman ni...Klinik pergigian shaida a.k.a klinik gigi my sis akan dibuka sampai pukul 10.00 malam sepanjang Ramadhan. Eyh...cop2. Bukan tu je. Ada perubahan sedikit pada waktu operasi klinik sepanjang ramadhan ni taw. Check it outtt....

Isnin - Khamis : 9.00 am - 5.00 pm
*malam buka semula 8.30 pm - 10.00 pm
Jumaat : Tutop seperti biasa
Sabtu & Ahad : 9.00 am - 5.00 pm

Overall lebih kurang je. Cuma sabtu dah x buka sampai malam. Dan hari biasa dipanjangkan sedikit ke pukul 10.00 malam memandangkan dah rehat lama untuk berbuka. Semoga pengumuman ini membantu mereka yang memerlukan.

* Selamat menjalani ibadah pose semua
* Terima kasih pada semua yang sudi ke klinik my sis lepas baca my post on klinik pergigian di Senawang
** Saya da dapat soft copy gamba majlis di Senawang...will review majlis yang da basi later.

(^____~)

10 comments:

  1. salam ramadhan sha..

    nk2..nk review gmba2 kaweng sha..
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...ingtkan nak ape td acik ni. :)

      Delete
  2. Selamat berpuasa juge cik nor :)

    ReplyDelete
  3. best nya kakak sha ada clinic sndiri, insha ALLAH alyn pn teringin sgttttt. one day :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah alyn. Sha doakan alyn dapat apa yg alyn nak. Amin. :)

      Delete