c l i c k 2

Wednesday, January 16, 2013

Inai ke Henna

Assalamualaikum semua,

Arinikan...kte ambik EL. Semata-mata sebab nak follow housemate pg jalan TAR. Hikhik. Syhhh...jangan report kat bos kte taw. Pagi tadi sms sume ofismate termasuk bos kunon2 ade hal yang perlu diuruskan. Poyo je kan. Pastu arini dari pagi sampai petang meronda KL. Pergi chow kit semata-mata nak pg kedai bunga vivian. Ramai b2b kata situ murah. Pergi sane memang rambang matala. Tapi nanti saya share info sket berkenaan tu ye. Sebabnya entry ni nak cite pasal inai @ henna. 

Alang2 ke jalan TAR saya teringin nak try henna corak2 tu sebab time kahwin xleh pakai bahagian atas. Request kat mak nak buat kt tapak tangan. Da dapat green light tryla test taw. Jakun je sebab first time buat. Hehe. 



Plan asal nak buat tgh2 tu je. Disebabkan design satu tgn 5 hengget. Saya suhla die buat penoh2. Hehehe. Tgh2 tu buat love cantum konon2.

*Muka excited dapat apa yang diidamkan. Alhamdulillah dapat tick semua items dalam checklist arini. Syukur sangat. Nanti saya buat  review kedai taw. (^____^)

46 comments:

  1. canteknya henna........ buat kt tapak tangan pun ok jgk kn.. Cik Pia pun xnak buat atas tangan..

    ReplyDelete
  2. wah, cantiknya... anna pula terasa berdebar2 ni..kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erk...nape berdebar plak anna.Hehe.

      Delete
  3. cantik la design inai...kat cni utk dua belah tgn paling murah rm20 tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh...lg mahal.Haha.Kedekut je kte ni kn.

      Delete
  4. cantik nya design henna tu... (^_^)

    pastu masuk opis org tnya.. amek EL pg nikah ke???
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah.Housemate kte ckp benda yg sama d. :)

      Delete
  5. cantik la sha inai die..hee..teha tak leh wat inai corak3 mase wedding nntt..huwawawaw~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pon xle dear.Ni pon kena tny mak blk okay ke x ni.

      Delete
  6. waa cantik gila lah inai tu kak ! tetibe teringin jugak nak buat ! heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.Ade ramai jgk buat suke2 aritu akak tgk.

      Delete
  7. Cantik..kite x penah buat pun,
    nk try gak la huhu..

    ReplyDelete
  8. wahhh murahnye..tp jauhnya la plak kan..huhu
    btw, cantek corak henna tu >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.Tula.Kalau datang umah jd mahal.

      Delete
  9. sama tmpt saila bt henna aritu..hehehehe..tepi kaki lima kedai je kan,pastu kejap je dlm 2-3 minit siap..hehehe :D sha buat dua2 belah tgn eh.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke?Sep2.Sha bace org ckp kt situ murah tu yg sha try pg.Test sebelum kawen.Yup.Dua2 sha buat saila.

      Delete
  10. wahhh!! dah buat henna!! awalnye yang!! :D lawaaa!! nak jugak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni testing je yang.Nak tunggu smpai bulan 5 habes da inai.

      Delete
  11. sha, tu inai xkering lagik ek??
    cantek La..!

    Sya nnti nikah ngn reception perak pLan xmo pkai inai corak2. tp bertandang kt KL br pakai. variety la konon. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.Yg tu x kering lg.Hehe.Tu la.Sha teruja gila.Okayla cmtu.Merasa lain2.Besh3. :)

      Delete
  12. bt kat tapak tgn..eh mnarik ni...akak ayut pon tak mahu ayut bt..hihii..bt kat tpak tgn ok jgk ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.X dapat kt atas bawah pon jd.Asal ade. :)

      Delete
  13. canteknyerrrr...
    org lam pic tu pun chantek gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auww...Malu i.Hehe.Macih acik.Kembang semangkuk jap kte. :)

      Delete
  14. akak, zizie pernah baca yg inai jenis mcm ni berbahaya.. sebab dia ada bahan2 yg bahaya utk kulit...

    ReplyDelete
  15. kire murah l er 5 hinggit tu kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.Kalau ikutkan memang murah pon. :)

      Delete
  16. henna bhs hindi..inai bhs kite...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru sha taw.Hehe.Macih kak mimie. :)

      Delete
  17. klu sruh 5zol wat inai bukan jdi bunga2.. jdi bentuk ape 5zol sndri x tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.Sha pon x reti.Tu yg gigih pg jalan TAR. :)

      Delete
  18. inai dgn henna sama je.hehe.
    cantik dia lukis murah jgk rm5 :)

    anyway jemput singgah
    http://hisomi.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.Suke sgt design dia.InsyaAllah nanti sis dtng ye dear. :)

      Delete
  19. kemasss nye sha :D OK la kan RM5 murahhhhhh tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau compare dua tgn agak x kemas sebab design jd caca merba cket.Tapi okayla murah. :)

      Delete
  20. sha nanti riview kedai tu. then tagg kat i taw!..nak menggedik jugakk kat TAR..hikhik... kelmarin g ngan MR.F ke sana..ade gtau sha wat inai kat cni.. tapi i tak berani nak wat sebarangan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.Okeyh loy.Bereh.Hopefully membantu.Laa...nape x try.Hehe.Sha main redah je walaupun diorang duk kena kejar ngan majlis perbandaran.

      Delete