c l i c k 2

Thursday, January 3, 2013

First Time menang GA

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah...Syukur sangat3. Petang semalam Sya Syg inform saya pasal giveaway by Mrs Nelly Bouquet. Saya pon laju2 pg terjah blog Mrs Nelly. Syarat dia sangat simple. Nak tgk bolehla ke blog Mrs Nelly Bouquet. Walaupon pemenang da cukup tapi ada kejutan lain taw utk b2b yang x sempat nak join the GA. Jadi apa kata terjah blog Mrs Nelly and follow beliau untuk sebarang update.

Nak tengok contoh HB by Mrs Nelly? Cantik!! Jap2...sy letak gamba


2 kat atas ni jenis dual tone spiral - comel kan...sy suka sebab nampak penuh

 yang ni pulak single tone petal

 yang ni dual tone petal
*gambar pinjam dari blog Mrs Nelly

Sume comel2la. Geram je tengok. Alhamdulillah saya berjaya jugak jadi pemenang. Yang paling beshnya. Mrs Nelly ni siyesly baik hati, bukan takat bagi satu. Maximum sampai 3 HB yang pemenang boleh pilih. Alhamdulillah. Jimat bajet untuk HB. Syukur3. Terima kasih sekali lagi yang tak terhingga pada Mrs Nelly. Saya doakan Mrs Nelly berjaya mengembangkan bisnes dan dilimpahi rezeki selalu. Amin. InsyaAllah. (^____^)

p/s : bagi yang berminat nak dapatkan hb ni, Mrs Nelly ada buat promosi taw sekarang, 20% off kalau order sebelum 25 January 2013. Kalau berminat klik je kat nama Mrs Nelly kt atas ni.
 

38 comments:

  1. jeles sgt :( sebab saya x sempat nak join, dh tutup contest ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik awin dapat jgk kn.Alhamdulillah.Rezeki x ke mane dear. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Kan.Hehe.Nanti bolehla tempah. :)

      Delete
  3. Sya pon terkejot sbb nelly bg 3. terbaek!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan sya.Ya Allah.Memang terbaekla. :)

      Delete
  4. Congratss dear!!
    Lawa2 design nye :)

    ReplyDelete
  5. tahniah atas kemenangan itu hihi ^^
    eh bunga tu dari felt eh? comel sangat gambar 2nd tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx dear.Yup dari felt.Memang comel2. :)

      Delete
  6. tahniah sha :)) mmg comel hb dia..felt mmg comel kan buat hb..kalau lah boleh jd B2B lagi sekali..hahaha..seronok btl :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.Cik saila dah bahagia jd isteri en gaban.Tu la.Sha memang suka HB felt. :)

      Delete
  7. hb yg first tu awesome!
    cantik sesgt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pon suke yg tu.Sha request yg macam tu. :)

      Delete
  8. amboi cantiknye HB tu.. untungla dear, boleh dapat 3 kan jimat cost, congratz dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.Sangat3 jimat.Thanx dija dear :)

      Delete
  9. seriyes comel! rase xnak tggu menang, rase mcm nak beli terus je! hehe! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang ade promosi 20%.Bolehla berjimat cik gee. :)

      Delete
  10. tahniah dik...memg cntik2 HB die nih

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Hehe.Nanti turn anna bolehla booked kt Nelly. :)

      Delete