c l i c k 2

Friday, December 21, 2012

Segmen Blogger Muslimah by Syafiqah

Assalamualaikum semua,

Saya buat2 bz jadi banyak kali jugak tak join tag segmen dari rakan blogger. Maaf ye. Saya memang nak sangat join and sokong blogger2 yang rajin ni. Tapi saya betul2 bz. Okay...enough with mukadimah. Saya join segmen blogger muslimah. Kak Fuza yang cantik tag sy. Terima kasih akak. :) Macam mana nak join? Mudah je, chekidawt:
Kalau nak join boleh klik kat sini ye. Kat situ boleh semak syarat penyertaan. Memang mudah. Jomlah join dan sokong segmen yang besh ni. Bak kata syafiqah, insyaAllah boleh mengeratkan lagi ukhuwah antara kita blogger muslimah. InsyaAllah. :)
Dengan ini saya tag insan bertuah:
- Acik
- Eza
Due date : 25 Disember 2012 11.30 pm
 
Saya pinjam quote dari syafiqah untuk di share dengan rakan2 blogger yang lain;
"A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance"

10 comments:

  1. assalamualaikum n salam perkenalan
    terima kasih kerana sudi join :)
    btw kata-kata tu bukan saya yg punya .
    saya cuma share je quote tu utk dijadikan nasihat kpda para pembaca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.Terima kasih jgk anjurkan.Ouh...nnt sy btolkan. :)

      Delete