c l i c k 2

Friday, December 7, 2012

Photographer Booked

Assalamualaikum and good morning semua,

Alhamdulillah...akhirnya the choosy me dah pon booked photographer. Hehe. Selepas sesi photographer hunting yang memakan mase berbulan-bulan jugakla. Sampai penatla. Haha. Last2 saya pon ambikla keputusan untuk pilih Adam Luqman Photo. Selesai one more big thing. Lega bila dah berkurang pending kat checklist. Saya suke. Saya suke.


Bila tengok2 balik entry kt blog saya ni, seciput je persediaan kawen. Haih. En tunang makin bz lepas keje kat tempat baru ni. Pastu tunang die ni plak cerewet. Bila nak pegi mane2 mesti nak en tunang ade skali. Hehe. So gedix kan. 

Okay2..back to photographer story. Ni pakej yang saya ambil.


Ape yang saya suka dengan AdamLuqman Photography?
  •  Gamba yang ceria (sebab terang kot..bila terang efek ceria tu timbul)
  • Susunan album yang kemas
  • Bajet yang sesuai dengan saya (ade diskaun 10% utk premium pakej)
  • Banyak sangat yang saya dapat (ade 7 benda, boleh refer kt page Adamluqman)
  • Photographer yang sangat responsive (En Zuan)
  • Deposit paling affordable (10% je okay)
  • Sebab bestla. Haha.
*Kalau nak tengok2 bolehla klik link kat atas ye. 

Hehe. Lega hati bila selesai satu benda. Lepas ni nak cari pose yg sy suke. Kalau xde idea boleh tiru pose yang ade kn. Haha. Berangan lagi. Memang besh berangan ni. Rase terapung-apung di awangan you. 

 nak macam ni boleh.sweet je.sowi gamba seksi.pinjam kt google.

Semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan Allah. Amin. InsyaAllah. (^____^)

32 comments:

  1. gmbr last tu xtahan..hehhehe....
    ok.dh leh pangkah ~~next hunting

    ReplyDelete
  2. yeay~ settle 1 benda...
    tgal tgu hr ni je nk tgok hasilnya.. (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu dear.Semoga hasilnya baik.Amin. :)

      Delete
  3. weee... xlma dh ni..
    bestnyer nk kawen dah.. hihihi

    ReplyDelete
  4. amin... moga bahagia slamanya ok.. =)

    ReplyDelete
  5. seronok kan bila dh dpt book 1 benda..lg lah benda yg guna amount besar ni..pasni dh blh book utk yg lain pulak kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu dear.Alhamdulillah setel satu big thing. :)

      Delete
  6. wahwahwah

    da booked??(Sya excited skaLI! hehehe)

    nnti share price taw.da promise aritu =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sya...pakej sha tu total RM1527 lepas discount. Total termasuk cover majlis nikah,reception, n outdoor.Pastu termasuk transportation cost.Sha x amek videographer.Bajet.Hehe. :)

      Delete
  7. moga dipermudahkan jalannya...tgk gmbr cantik!suke gak klu mcmni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.Cantik and affordable.Tu yg sha suke tu. :)

      Delete
  8. ^_^ Wahhhhh...hepinya bakal pengantin!!!

    ReplyDelete
  9. oke ini best. sb dah booked photographer. me ? masih menyanyah. juling bijik mata nak pilih. sekian. sobs..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa...sara jumpa jgk nanti yg berkenan kt hati.InsyaAllah.Semoga dipermudahkan dear.Hikhik.Xmo juling2 da. ;)

      Delete
  10. Alhamdulillah settle dah 1 bende besar dah boleh tick dah dear :)

    Alyn nnti nak review pasal OP jgk, baru booked semalam hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.Btol tu alyn.Wahh...samela da booked OP.Hehe.Nanti review taw. :)

      Delete
  11. dah tengok dah..hehe..
    mmg sempoi rr photographer yg awak pilih =)

    ReplyDelete
  12. awin pn dh booked photo-g, cuma katering n khemah je lum booked lagi...yg lain sume dh settle ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh...beshnye. Sha banyak lg x setel.

      Delete
  13. Hey dear:) I just stumbled onto your cute blog and after looking around gladly added myself to your followers! I’d love to have you follow back, and while I’m at it actually, I’ll just leave the link to a RobertRose Necklace Giveaway 
    See you there, and thanks so much beautiful!

    Xo, Emily

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye dear.Followed you.Nice to meet you. :)

      Delete